Memo Tours Pyreneeën Tour

25/9 t/m 02/10/2018

Coast-to-Coast Adventure

Pyreneeën Road Tour van hotel naar hotel

8-daagse motorreis
Noord Spanje, Franse deel Pyreneeën, Andorra
Prijs: 1.395,- euro
Afstand: ca. 1800 km
Van 25 september tot en met 2 oktober gaan we een gecombineerde rondreis door de Pyreneeën maken. Deze reis is geschikt voor drie groepen: de all-road de off-road en de wegmotoren.

De route voor de off-road is ook geschikt voor de zwaardere machines ( R1200GS, KTM 1290 of de Yamaha super tenere). Het zijn goed begaanbare bergwegen.

De route van de wegmotoren-groep gaat onder begeleiding over de strak geasfalteerde wegen van dit noordelijke deel van Spanje met uitstapjes naar het Franse deel van de Pyreneeën en Andorra.

8-daagse motorreis

*

We landen dinsdagochtend vroeg vanaf Schiphol op Girona. Na aankomst in Gerona zullen wij onze motoren in ontvangst nemen. Deze zijn ongeveer drie dagen van tevoren geladen (inclusief bagage) op een centrale laadplaats in Nederland.

Tijdens deze hele tour zal een volgbus onze bagage van hotel naar hotel brengen en daar waar nodig assistentie verlenen. Bagageruimte op jouw motor is dus geen must. Zo geniet je optimaal van deze mooie tour!

*

We toeren dus van hotel naar hotel via mooie dagritten van circa 225 kilometer per dag. Deze rondreis gaat vanaf Gerona onder de Noord-Spaanse grens richting Andorra, Jaca, Heusca weer richting Barcelona.

Het aantal rijdagen is ook maximaal acht dagen. Op de laatste dag vliegen wij ’s avonds vanaf Barcelona terug naar Nederland. Dus zelfs onze laatste dag is nog een mooie motor-rijdag.

*

In totaal zullen we in deze week ongeveer 1800 kilometer rijden. Na aankomst in Barcelona worden de motoren en de bagage weer ingeladen en stappen wij ‘s avonds weer op het vliegtuig naar Nederland. Na zo’n drie dagen kun je dan je motor en bagage weer op een centraal punt afhalen.

Aanbieding

Memo Tours Pyreneeën Tour: 1.395,- euro NU incl vliegticket (aanbieding geldig tot 15 juli 2018)

Pyreneeën Road Tour

25/9 T/M 02/10/2018

Coast to coast adventure

All-inclusive tour door de Pyreneeën van oost naar west.

All-inclusive tour door de Pyreneeën van oost naar west

  • Adventure 70% 70%
  • Sight Seeing 70% 70%
  • Variety 70% 70%
  • Feel good 100% 100%

Ga je ook mee de mooie wegen van Spanje verkennen?

Kosten voor deze road-reis zijn tot 15 juli inclusief vliegreis € 1.395,-. Na deze periode betaal je dit bedrag exclusief de vliegreis. Voor de duopassagier zijn de kosten tot 15 juli inclusief de vliegreis € 795,-. Na deze periode betaal je dit bedrag exclusief de vliegreis.

In deze reissom is inbegrepen: alle hotelovernachtingen op basis van 2 persoonskamer inclusief ontbijt, vervoer van je motor en bagage en voor de vroegboekers de vluchten.