Uw Reisbegeleider

Ivo van Huet

Wie ben ik en wat doe ik.

Ik ben Ivo van Huet, 57 jaar oud en al vanaf mijn 19e bezig met motoren, 38 jaar ervaring in en met de motorrijdende wereld. Ik rij het hele jaar motor als het wegdek dit toelaat.

Ik heb al diverse landen in Europa bezocht. Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Engeland, Ierland, Belgie, Frankrijk, Portugal Spanje, Italië, Oostenrijk, Zwitserland,etc.  Deze ervaring wil ik graag met u delen als reisbegeleider maar ook als motorrijder tijdens een van onze mooie reizen in het buitenland.

In het voorjaar  van 2018 hoop ik mijn ANVR reisbegeleiders diploma te halen. Hiermee kan ik u als een gediplomeerd reisbegeleider nog meer van dienst zijn tijdens uw motorvakantie.

Graag ontmoet ik u persoonlijk tijdens een van onze info-avonden.

Ivo van Huet

Memo Tours

Memo Tours, Your Rally en Tour Guide

Memo Tours is al 24  jaar actief in het begeleiden van motorrijders in de off the road en rally wereld. Zij hebben dus de ervaring en kennis in het begeleiden van de motorsporter met zijn activiteiten.

Met het opzetten van de motorreizen voor de recreatieve motorrijder was het dan ook een must om dit te gaan doen met een reisbegeleider.

In overleg met Memo Tours worden de reizen samengesteld. Zit uw droomreis er niet tussen neem dan gerust contact met ons op. Samen maken wij uw droomreis mogelijk.

Heeft u vragen over onze reizen neem dan contact met ons.

Memo Tours, Your Rally Guide

Ons Aanbod

Zuid Spanje

Griekenland

Gibraltar

Pyreneeën

Memo Tours
Dinkelstraat 43
7071 VM Ulft
Telefoon:
+31 (0)315 681428
+31 (0)6 22557305